Despre noi

AGP Vectorial Trade :: Fabrică lichid de parbriz

Din anul 1995 suntem furnizori pentru industrii cu tradiție în România, precum cea a tipografiei și a mobilei.

Livrăm consumabile pentru tipografie oriunde în România, prin flota proprie sau prin curier. În plus, suntem producători de adezivi industriali, tip aracet, atât pentru industria tipografică cât și industria lemnului.

Compania noastră crește și se reinventează, cu linii noi de producție pentru noi domenii de activitate. Cel mai recent am adăugat în portofoliu produse pentru industria transportului și cea a ambalajelor.

Astfel, din anul 2020 AGP Vectorial este producător de lichid de parbriz având la bază un produs inovativ în România. Lichidul nostru de parbriz are proprietăți îmbunătățite față de alte produse de pe piață și este disponibil en-gros la prețuri foarte competitive.

De asemenea, AGP Vectorial produce ambalaje de carton și cutii de carton ondulat concepute pentru nevoile tale de ambalare, indiferent de modelul și volumul dorit.

Te invităm să descoperi oferta noastră și prețurile pe acest site sau să ne contactezi pentru a discuta o colaborare cu noi! Sau să ne vizitezi la fabrica de lângă Craiova.  

AGP Vectorial cu sediul in Craiova

 

Împreună cu AGP Vectorial transformi procesele de achiziție costisitoare și complicate în oferte rapide și avantajoase!

 

Consumabile pentru tipografie

De 25 de ani suntem furnizori pentru cei care și-au transformat în afacere pasiunea pentru hârtie, cerneală, print și tipografie.

Oferta noastră include o gamă variată de cerneluri, plăci convenționale și CTP, chimicale pentru tipar offset și pentru web press, precum și folie de plastifiere BOPP cu diferite finisaje. Produsele noastre sunt importate direct și răspund cerințelor și nevoilor de pe piața românească de tipografie.

 

Adezivi industriali

Suntem producători de adezivi industriali, tip aracet, atât pentru industria tipografică cât și industria lemnului.

 

Lichid de parbriz

AGP Vectorial :: Fabrică lichid de parbriz

Începând cu anul 2020 avem o linie de producție pentru lichid de parbriz. Pentru că producem lichidul de parbriz sub brand-ul propriu, acesta poate fi cumpărat direct de la noi și astfel poți evita intermediarii.

 

 

Ambalaje de carton

AGP Vectorial produce cutii de carton și ambalaje de carton diversificate concepute pentru diferite nevoi de ambalare. Pe site-ul nostru poți găsi dimensiunile standard pe care le poți comanda direct

Dacă dorești alte modele sau dimensiuni poți folosi calculatorul nostru de prețuri pentru a trimite o cerere de ofertă.

 

Informații de contact

Te invităm să ne descoperi oferta pe acest site sau să ne contactezi pentru a discuta o colaborare cu noi!

 

 (+4) 0744 895 932

 (+4) 0785 276 492

 office@agpvectorial.ro

  Localizare pe Google Maps

 

Livrare oriunde în România

Livrăm produsele noastre oriunde în România, prin flota proprie sau prin curier. Costurile de livrare sunt suportate de noi.

 

Date juridice

AGP VECTORIAL TRADE SRL 
Str. Atena 3, Cârcea, Dolj
J16/253/1995
CUI RO7337551