Agent de vânzări

Agent de vânzări

Tip job: full time
Durata: nedeterminată
Locația: Craiova

 

Îți dorești să ai un rol influent într-o companie în expansiune?
Dacă vânzările sunt pur și simplu o parte din viața ta, ai idei și vrei să joci un rol cheie în echipa noastră, aceasta este oportunitatea pentru tine.

Vino alături de noi într-un nou rol de Agent de Vânzări la AGP Vectorial!

 

Pentru început, câteva cuvinte despre AGP Vectorial

Povestea noastră a început acum 25 de ani când am devenit furnizori pentru cei care și-au transformat în afacere pasiunea pentru hârtie, cerneală, print și tipografie.

De atunci livrăm consumabile pentru tipografie oriunde în România, prin flota proprie sau prin curier. Oferta noastră include o gamă variată de cerneluri, plăci convenționale și CTP, chimicale pentru tipar offset și pentru web press, precum și folie de plastifiere BOPP cu diferite finisaje. Produsele noastre sunt importate direct și răspund cerințelor și nevoilor de pe piața românească de tipografie.

În plus, suntem producători de adezivi industriali, tip aracet, atât pentru industria tipografică cât și industria lemnului iar recent am pornit o linie nouă de îmbuteliere lichid de parbriz.

Obiectivul principal în prezent este dezvoltarea portofoliului de clienți o dată cu creșterea capacității de producție și introducerea de produse noi în oferta noastră.

 

Cum funcționăm?

La AGP Vectorial, comunicarea este directă, condusă de o echipă responsabilă cu dezvoltarea companiei, producția și introducerea produselor pe piață. Vei fi un membru al echipei de management și vei avea biroul la sediul nostru din zona Metro, în apropierea orașului Craiova.

 

Ca agent de vânzări

... principalele tale unelte de lucru vor fi laptopul, telefonul, mașina de serviciu și personalitatea ta pozitivă.

 

În această poziție vei gestiona în mare parte relația cu clienții noi dar si cu cei existenți, prin vizite, discuții telefonice si email.

Grupul țintă pe care îl adresăm este format în principal companii din domenii diversificate de activitate. Vei fi responsabil sa dezvolți relații solide, de durată, cu clienții, să te asiguri că produsele sunt în conformitate cu nevoile acestora. De aceea considerăm că abilitățile tale de organizare și comunicare sunt foarte importante.

De asemenea, vei lucra activ la stabilirea obiectivelor de dezvoltare a companiei, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Vei avea un rol decisiv în a alege strategia pentru a atinge aceste obiective. De asemenea, vei comunica strategia într-un mod explicit tuturor colegilor, iar apoi te vei asigura că este implementată. Prin urmare, este important să ai o experiență solidă de vânzări în spate, și, dacă este posibil, să fi parcurs toate etapele profesionale pentru a ocupa o poziție de conducere în vânzări.

Vei fi parte dintr-o echipă care are ca obiectiv consolidarea poziției companiei și pătrunderea pe noi segmente de piață. Asta presupune că în viitorul apropiat vei avea și responsabilități în organizarea activității persoanelor din echipa ta, ceea ce va face ca rolul tău să devină și mai important și îți va oferi oportunități mari de a îți pune în practică experiența, motivația și nu în ultimul rând gândirea structurată.

Este important ca tu, în calitate de manager de vânzări, să fii un lider educațional care nu stabilește doar reguli, ci este implicat și în dezvoltarea colegilor din echipă, structurarea muncii acestora, atragerea și menținerea unor specialiști în vânzări.

 

Poți fi viitorul nostru coleg sau colegă dacă

... ai voință, ești hotărât(ă) și pozitiv(ă)! Vânzările sunt pur și simplu o parte din viața ta.

 

Ai ambiție și atunci când te angajezi în ceva, este important să faci totul pentru ca să devină un rezultat vizibil. Pur și simplu îți place să fii în top!

Nu în ultimul rând, ești fericit(ă) când sărbătorești reușitele împreună cu toată echipa.


Bineînțeles că este nevoie să ai și experiență în domeniul vânzărilor B2B

Considerăm că este necesar să ai:

  • diplomă de licență în economie, management, educație similară sau experiență de lucru relevantă
  • experiență minim 3 ani în domeniul vânzărilor B2B
  • experiență de lucru cu obiective de vânzări, experiență în negociere, conducere și promovare a vânzărilor și a serviciilor
  • cunoștințe solide de Google Drive/Docs sau MS Office
  • permis de conducere categoria B
  • două referințe de la locurile de muncă anterioare

Un plus pentru tine dacă:

  • ai experiență în utilizarea sistemelor CRM.
  • ai colaborat direct cu o echipă de marketing online sau e-commerce.
  • ai folosit sisteme de project management și consideri că sunt utile pentru organizarea activităților într-o echipă.
  • ai experiență într-o poziție de conducere, cu accent pe dezvoltarea organizațională și managementul schimbării.

 

Ce îți oferim

Salariile în compania noastră sunt direct proporționale cu performanțele fiecăruia în cadrul echipei din care face parte.

Ca agent de vânzări vei avea un salariu fix, conform pieței, dar și un bonus de performanță care să te motiveze. După o perioadă de acomodare de 6 luni salariul se va renegocia. Mai multe detalii la interviu.

Așa cum probabil ai remarcat deja în primul paragraf, laptopul, telefonul și mașina de serviciu îți vor fi aproape cei mai buni prieteni. După colegii din echipă.

Avem ca obiectiv ca toți colegii noștri să lucreze cu plăcere, să ne dezvoltăm și să avem succes împreună. De aceea flexibilitatea și libertatea de decizie le considerăm o normalitate, atâta timp cât performanțele sunt ridicate și rezultatele vizibile.

 

Cum aplici

Postul trebuie ocupat și, prin urmare, activitatea de recrutare are loc continuu în perioada de aplicare.

Selecția este în curs de desfășurare, iar postul poate fi ocupat înainte să te înscrii.

Dacă ai întrebări cu privire la poziție sau procesul de recrutare, nu ezita să ne contactezi.

Altfel, sunt foarte curios sa primesc CV-ul tău pe email. Câteva cuvinte în plus, ca și scrisoare de intenție sunt binevenite.

 

Paul Obrocea

Director General

paul@agpvectorial.ro

Înapoi la blog